Cheap Ceramic Plant Pots
×
Medium Ceramic Indoor Flower Pot
Medium Ceramic Indoor Flower Pot
Medium Ceramic Indoor Flower Pot
Medium Ceramic Indoor Flower Pot
Medium Ceramic Indoor Flower Pot
Medium Ceramic Indoor Flower Pot
Tenxhere me lule shtëpie të mesme qeramike

The colorful glazed flower pots is made of traditional ceramic glaze effect technology and advanced production technology. Its beautiful color and unique pattern make the flowerpot look more attractive.

Modeli:AN 001-AN 007

material:qeramike

Madhësia:I madh:4.9in* 6.7in;Mesatare:3.8in X 5.2in;I vogël:3në X 4 në;(D * H)

Përfshini produktin:Ceramic planter and saucer

Detaje të Produktit Komente tani

Tenxhere me lule shtëpie të mesme qeramike

 

 

Parametrat e produktit

 

Artikulli: Tenxhere me lule shtëpie të mesme qeramike
Modeli: AN 001-AN 007
Materiali i mbjellësit: qeramike
Madhësia e mbjellësit: I madh: 4.9 në* 6.7 në; Mesatare: 3.8në X 5.2 në; I vogël:3 në X 4 në;(D * H)
Përfshini produktin: Ceramic pot and saucer
Aplikacion: prag dritareje, Salla e ndenjes, dhomë gjumi, kopsht, ballkon, zyrë
Këshillë: Bimët nuk janë të përfshira

 

Detaje të Produktit

 

Product Advantages

Unique glaze effect: the special glaze effect makes the pattern of each flower pot slightly different, ensuring that each flowerpot is unique.

Vrima e kullimit & Saucer: Each ceramic plant pots comes with a draining hole in the bottom and a saucer to collect the water.

Safety Packaging: The packaging has been carefully designed and strictly tested to ensure the safe delivery of planters.

 

Aplikimet

 

There are three sizes of colorful glazed flower pots. The largest one is suitable for plant aloe plants or orchid, and the others are suitable for plant succulents. They can decorate your desktop, windowsill, dhomen e ndenjes, kopsht, and office.

 

 

 

 

Shërbimi ynë

 

* Shërbime të shpejtë të përgjigjes
* OEM / Shërbime ODM
* Shërbime të deponimit lokal
* Mënyra e dorëzimit me porosi për shitësin në internet

 

FAQ

 

1. Si mund ta marr kampionin?
Pasi të keni marrë kërkesën tuaj për shembull dhe tarifën tuaj për shembull, we'll arrange a sample making asap. When finish will first take a photo for your checking, pas konfirmimit tuaj, do t'ju dërgojë.

2. Si mund ta kontrollojmë cilësinë?
We've our own quality control staff during the production, do të mbajë cilësinë në mënyrë rigoroze. Sigurisht, you can also arrange a third party to check the quality when mass production is done.

3. Could you quote me the shipping cost?
po, por duhet të di se çfarë doni të porosisni dhe portin e destinacionit.

4. Po në lidhje me transportin?
Me shprehje, nga ajri ose nga deti, ndonjë prej tyre është i zbatueshëm. Ne jemi duke dëgjuar këshillat tuaja. Ju mund të përdorni agjentin tuaj të transportit, ne i dërgojmë mallrat në depon e agjentit tuaj. Ju gjithashtu mund të përdorni agjentin tonë të transportit dhe ne do të trajtojmë gjithçka për ju, ju vetëm duke pritur që mallrat të vijnë.

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI