Tenxhere me lule me shumicë dhe mbjellëse

Terracotta Planter

 • 8In Terracotta Animal Planter

  8In Terracotta Animal Planter Product Parameters Item: 8in Terracotta animal Planter Model: AN 0066-13 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8*3.4inch Product Include: Terracotta Planter and bamboo tray Application: dhomë gjumi,Kitchen,dhomen e ndenjes,ballkon,kompani,hotel,Park,Plant nursery and so on Tip: Plants are not included Our Service * Shërbime të shpejtë të përgjigjes. * OEM…
 • 8In Terracotta Animal Planter

  8In Terracotta Animal Planter Product Parameters Item: 8in Terracotta animal Planter Model: AN 0066-16 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8*3.4inch Product Include: Terracotta Planter and bamboo tray Application: dhomë gjumi,Kitchen,dhomen e ndenjes,ballkon,kompani,hotel,Park,Plant nursery and so on. Këshillë: Plants are not included Our Service * Shërbime të shpejtë të përgjigjes. * OEM…
 • 8In Terracotta Geometric Planter

  8In Terracotta Geometric Planter Product Parameters Item: 8in Terracotta Geometric Planter Model: AN 0066-10 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8*3.4inch Product Include: Terracotta Planter and bamboo tray Application: dhomë gjumi,Kitchen,dhomen e ndenjes,ballkon,kompani,hotel,Park,Plant nursery and so on Tip: Plants are not included Product Detail * Fast response design services.…
 • 8In Terracotta Succulent Planter Clay Pot

  8In Terracotta Succulent Planter Clay Pot Product Parameters Item: 8in Terracotta Succulent Planter Clay Pot Model: AN 006614 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8*3.4inch Product Include: Terracotta Planter and bamboo tray Application: dhomë gjumi,Kitchen,dhomen e ndenjes,ballkon,kompani,hotel,Park,Plant nursery and so on Tip: Plants are not included Our Service * Fast…
 • Terracotta Flower Pot Indoor Planter

  Support Customized Shape & Pattern Product Parameters Item: Terracotta flower pot indoor planter Model: AN 0067,AN 0068 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 6.0*5.0inch Product Include: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: shtëpi,hotel,kopsht,Park,Plant nursery,kompani,and so on Tip: Plants are not included Product Detail Material: The material of this…
 • 8In Terracotta Succulent Planter

  8In Terracotta Succulent Planter Product Parameters Item: 8in Terracotta succulent planter Model: AN 0066-13 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8*3.4inch Product Include: Mbjellës dhe tabaka bambu Zbatimi: shtëpi,hotel,kopsht,Park,Plant nursery,kompani,and so on. Këshillë: Plants are not included Our Service * Shërbime të shpejtë të përgjigjes. * OEM…
 • Terracotta Plant Pots Clay Planters

  Terracotta Pots Support Customized Shape & Pattern Product Parameters Item: Terracotta Plant Pots Clay Planters Model: AN 0067,AN 0068 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 6.0*5.0inch Product Include: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: shtëpi,hotel,kopsht,Park,Plant nursery,kompani,and so on. Këshillë: Plants are not included Product Detail Material: The flower pot make…
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI