Tenxhere me lule me shumicë dhe mbjellëse

Round Cactus Pot

  • Mbjellësi i madh me lëng i rrumbullakët në tenxhere me kaktus

    Mbjellës i madh Succulent Round Cactus Pot Parametrat e Produktit Artikulli Larg Succulent Soundculent Round Cactus Pot Modeli AN 0020 Mbjellësi i Çimentos për Materialin e Mbjellësit Madhësia 9 * 9 inç (D * H) Produkti përfshijnë tryezat e aplikimit për mbjellës,Sills dritare,ballkon,kuzhina,banjat,kopsht,dhoma gjumi,hotel dhe zyra. Këshillë Bimët nuk përfshihen Detajet e Produktit Madhësia e mbjellësit:9inç * 4 inç(D * H),është e thellë dhe e zgjuar ...
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI