Tenxhere me lule me shumicë dhe mbjellëse

Glazed Geometric Planter

  • Glazed Geometric Planter

    Glazed Geometric Planter Product Parameters Item: Glazed Geometric Planter Model: AN 0028(6-13) Planter Material: Madhësia e Planerit qeramik: 5.5*5.5inç Produkt Përfshini: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: zyrë,shtëpia,kuzhine,për pragun e dritares,dhomen e ndenjes,tavolina e ngrenies,kuzhine,dhoma gjumi,tryezë apo kopsht zyre. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit Dizajn unik:The ceramic planter uses…
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI