Tenxhere me lule me shumicë dhe mbjellëse
 • shtëpi
 • Stili i efektit të glazures

Stili i efektit të glazures

 • Mbjellëse qeramike Glaze

  Parametrat e personalizimit të ngjyrës dhe formës së mbështetjes Artikulli i produktit: Modeli i mbjellësit me lustër qeramike: AN 0061 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 5.7 inç * 5,6 inç(D * H) Përfshini produktin: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: zyrë,shtëpia,kuzhine,për pragun e dritares,dhomen e ndenjes,tavolina e ngrenies,kuzhine,dhoma gjumi,tryezë apo kopsht zyre. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit
 • Mbjellës qeramike me lëng të rrumbullakët

  Parametrat e personalizimit të ngjyrës dhe formës së mbështetjes Artikulli i produktit: Mbjellësi qeramik me lëng i rrumbullakët i vazove: AN 0062 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8.0inç * 3,5 inç(D * H) Përfshini produktin: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: zyrë,shtëpia,kuzhine,për pragun e dritares,dhomen e ndenjes,tavolina e ngrenies,kuzhine,dhoma gjumi,tryezë apo kopsht zyre. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Produkti
 • Mbjellësi i madh me lëng i rrumbullakët në tenxhere me kaktus

  Mbjellës i madh Succulent Round Cactus Pot Parametrat e Produktit Artikulli Larg Succulent Soundculent Round Cactus Pot Modeli AN 0020 Mbjellësi i Çimentos për Materialin e Mbjellësit Madhësia 9 * 9 inç (D * H) Produkti përfshijnë tryezat e aplikimit për mbjellës,Sills dritare,ballkon,kuzhina,banjat,kopsht,dhoma gjumi,hotel dhe zyra. Këshillë Bimët nuk përfshihen Detajet e Produktit Madhësia e mbjellësit:9inç * 4 inç(D * H),është e thellë dhe e zgjuar ...
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI