Flower Pot Manufacturers & Suppliers
 • shtëpi
 • Flower Pot Manufacturers & Suppliers

Flower Pot Manufacturers & Suppliers

 • Mbjellësit Gjeometrikë Tenxhere me Bimë Qeramike

  Mbjellëse Gjeometrike Tenxhere me bimë qeramike Parametrat e produktit Artikulli: 5.5 Mbjellës gjeometrikë inç model Modeli i enëve qeramike të bimëve: AN 0028 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 5.5 inç * 4,3 inç (Diametri * High) Tabaka me bambu: 4.7 inç(diametër) Përfshini produktin: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: prag dritareje, Salla e ndenjes, dhomë gjumi, kopsht, ballkon, zyrë…
 • 4 Vendosja e Pots Succulent me Xham shumëngjyrësh

  Mbjellësit Pets Retro Qeramike Bimë Parametrat e Produktit Artikulli: 4 inç Modeli i Saksave të Lëmuara me Xham: AN 0027 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 4.37 inç * 2.75 inç(Diametri * High) Përfshini produktin: Mbjellës qeramike dhe aplikim i spinës: shtëpi,hotel,kompani,Keshille e kopshtit: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit Dizajn unik:Tenxheret me lule kanë cilësi unike
 • Tenxhere me lule shtëpie të mesme qeramike

  Parametrat e Produktit të Luleve të Brendshme Qeramike të Mesme Artikulli: Modeli i tenxhereve me lule të mbyllura qeramike: AN 001-AN 007 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: I madh: 4.9 në* 6.7 në; Mesatare: 3.8në X 5.2 në; I vogël:3 në X 4 në;(D * H) Përfshini produktin: Tenxhere qeramike dhe disk: prag dritareje, Salla e ndenjes,...
 • 6 Tenxhere me qeramikë të mbjellë me lëng mermeri

  6 Parametrat e Produktit Mbjellës Qeramike Succulent të Mermerit të Brendshëm Inç: 6 inç Modeli i Mbjelljes Qeramike të Qumështit prej Mermeri: AN 008-AN 0010 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 6.2 inç *2.28 inç (Diametri * High) Madhësia e sirtarit: 6 inç(diametër) Përfshini produktin: Mbjellëse dhe tabaka qeramike Zbatimi: prag dritareje,Salla e ndenjes,dhomë gjumi,kopsht,ballkon,Këshillë zyre: Bimët janë
 • 8 inç dhe 10 inç Mermer Larg Succulent Mbjellës

  8 inç dhe 10 inç Mermer Larg Succulent Mbjellës \   Parametrat e produktit Artikulli: 8 inç dhe 10 inç Modeli i Mbjellësit të Madh prej Mermeri: AN 0011-AN 0013 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8 inç * 3 inç(D * H);10 inç * 4 inç(D * H) Madhësia e sirtarit: 6 inç & 7.6 inç (diametër) Përfshini produktin:...
 • Tenxhere me mermer qeramike

  Modeli qeramik Mermer Mbjellësit e lëngshëm Parametrat e produktit Artikulli: 3 model dhe 4in në modelin e mbjellësve me lëng mermeri: AN 0014-AN 0016 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 4.3 inç *4 inç(D * H)/3.2 inç * 3 inç(D * H) Përfshini produktin: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: prag dritareje,Salla e ndenjes,dhomë gjumi,kopsht,ballkon,Këshillë zyre: Bimët nuk përfshihen
 • Tenxhere me lëng qeramike të lyer me qeramikë

  Ceramic Painted Succulent Pots Product Parameters Item Painted Succulent Pots Type Pots Planter Material Ceramic Planter Size 4 inch*3.3 inch(D * H)/3.5 inch*3.3inch(D * H) Product Include Succulent planter and bamboo tray Application Desktop Notice Plants are not included Product Details Features of Ceramic Painted Succulent Pots *Unique Design:These ceramic…
 • 4.5 Tenxhere të pasura me qeramikë me inç

  4.5 Inch Ceramic Painted Succulent Pots Product Parameters Item: 4.5in Ceramic Painted Succulent Pots Model: AN 0023 & AN 0025 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 4.5 inç * 4 inç(D * H) Përfshini produktin: Round planter and bamboo tray Application: prag dritareje,Salla e ndenjes,ballkon,kompani,hotel,Garden Tip: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit
12 faqe 1 të 2

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI