Tenxhere me lule me shumicë dhe mbjellëse

Stili i kafshëve

  • 8 Inch White Cat Succulent Planter

    8 Inch White Cat Succulent Planter Product Parameters Item 8inch Unique Cat Succulent Planter Model AN 0040 Planter Material Ceramic Planter Size 8inch*2.3 inch (D * H) Product Include Planter and ceramic tray Application Desktops,Sills dritare,ballkon,kuzhina,banjat,dhoma gjumi,kopsht,hotel dhe zyra. Tip Plants are not included Product Detail Unique Design:When…
  • 8inch Large Cat Succulent Planter

    8inch Large Cat Succulent Planter Product Parameters Item 8inch large cat succulent planter Model AN 0041 Planter Material Ceramic Planter Size 8inch*2.36 inch (D * H) Product Include Planter and ceramic tray Application Desktops,Sills dritare,ballkon,kuzhina,banjat,dhoma gjumi,kopsht,hotel dhe zyra. Tip Plants are not included Product Detail Size: 8 inch…
  • Cat Face Succulent Planter Ceramic Pot

    Cat Succulent Planter Ceramic Pot Product Parameters Item Cat Succulent Planter Ceramic Pot Model AN 0039 Planter Material Ceramic Planter Size 3.2*2.36inch (D * H) Product Include Planter and bamboo tray Application desktops,Sills dritare,ballkon,kuzhina,banjat,kopsht,dhoma gjumi,hotel dhe zyra. Tip Plants are not included Product Detail UNIQUE DESIGN:Cute cat succulent…
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI