Tenxhere me lule me shumicë dhe mbjellëse
Mbjellësi i terrakotës
 • 8Në Terracotta Animal Planter
  8Në Terracotta Animal Planter Product Parametrat e Artikullit: 8në Modelin e Mbjellësve të kafshëve Terrakote: AN 0066-13 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8*3.4inç Produkt Përfshini: Mbjellësi terrakote dhe tabaka bambu Zbatimi: dhomë gjumi,Kuzhine,dhomen e ndenjes,ballkon,kompani,hotel,Parkoj,Çerdhe bimësh dhe kështu me radhë Këshillë: Bimët nuk përfshihen Shërbimi ynë * Shërbime të shpejtë të përgjigjes. * OEM
 • 8Në Terracotta Animal Planter
  8Në Terracotta Animal Planter Product Parametrat e Artikullit: 8në Modelin e Mbjellësve të kafshëve Terrakote: AN 0066-16 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8*3.4inç Produkt Përfshini: Mbjellësi terrakote dhe tabaka bambu Zbatimi: dhomë gjumi,Kuzhine,dhomen e ndenjes,ballkon,kompani,hotel,Parkoj,Çerdhe bimësh etj. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Shërbimi ynë * Shërbime të shpejtë të përgjigjes. * OEM
 • 8Në Mbjellësin Gjeometrik të Terrakotës
  8Në Terrakota Gjeometrike Mbjellësi i Produktit Parametrat e Artikullit: 8në Modelin e Mbjellësit Gjeometrik të Terrakotës: AN 0066-10 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8*3.4inç Produkt Përfshini: Mbjellësi terrakote dhe tabaka bambu Zbatimi: dhomë gjumi,Kuzhine,dhomen e ndenjes,ballkon,kompani,hotel,Parkoj,Çerdhe bimësh dhe kështu me radhë Këshillë: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit * Shërbime të shpejta të dizajnit të përgjigjes.
 • 8Në Terracotta Succulent Planter Clay Pot
  8Në Terracotta Succulent Planter Clay Poter Parametrat e Produktit Pika: 8në modelin e tenxhere balta Terracotta Succulent: AN 006614 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8*3.4inç Produkt Përfshini: Mbjellësi terrakote dhe tabaka bambu Zbatimi: dhomë gjumi,Kuzhine,dhomen e ndenjes,ballkon,kompani,hotel,Parkoj,Çerdhe bimësh dhe kështu me radhë Këshillë: Bimët nuk përfshihen Shërbimi ynë * Shpejt
 • Mbjellës shtëpie me tenxhere me lule
  Mbështetni formën e personalizuar & Model modeli Parametrat e artikullit: Mbjellës shtëpie tenxhere me lule Terrakote Modeli: AN 0067, AN 0068 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 6.0*5.0inç Produkt Përfshini: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: shtëpi,hotel,kopsht,Parkoj,Çerdhe bimësh,kompani,dhe kështu me radhë Këshillë: Bimët nuk përfshihen Materiali i Detajit të Produktit: Materiali i kësaj
 • 8Në Terracotta Succulent Planter
  8Në Terracotta Succulent Planter Product Parametrat e Artikullit: 8në modelin e mbjellësit me lëng terrakote: AN 0066-13 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8*3.4inç Produkt Përfshini: Mbjellës dhe tabaka bambu Zbatimi: shtëpi,hotel,kopsht,Parkoj,Çerdhe bimësh,kompani,e kështu me radhë. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Shërbimi ynë * Shërbime të shpejtë të përgjigjes. * OEM
 • Mbjellësit e argjilës me vazo terrakote
  Tenxheret e Terrakotës Mbështesin Formën e Përshtatur & Model modeli Parametrat e artikullit: Modeli i Mbjellësve të Balta të Tenxhereve të Bimëve Terrakote: AN 0067, AN 0068 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 6.0*5.0inç Produkt Përfshini: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: shtëpi,hotel,kopsht,Parkoj,Çerdhe bimësh,kompani,e kështu me radhë. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Materiali i Detajit të Produktit: Tenxherja e luleve bën
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI