Marble Indoor Plant Pot
Stili i mermerit
  • 6 Tenxhere me qeramikë të mbjellë me lëng mermeri
    6 Parametrat e Produktit Mbjellës Qeramike Succulent të Mermerit të Brendshëm Inç: 6 inç Modeli i Mbjelljes Qeramike të Qumështit prej Mermeri: AN 008-AN 0010 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 6.2 inç *2.28 inç (Diametri * High) Madhësia e sirtarit: 6 inç(diametër) Përfshini produktin: Mbjellëse dhe tabaka qeramike Zbatimi: prag dritareje,Salla e ndenjes,dhomë gjumi,kopsht,ballkon,Këshillë zyre: Bimët janë
  • 8 inç dhe 10 inç Mermer Larg Succulent Mbjellës
    8 inç dhe 10 inç Mermer Larg Succulent Mbjellës \   Parametrat e produktit Artikulli: 8 inç dhe 10 inç Modeli i Mbjellësit të Madh prej Mermeri: AN 0011-AN 0013 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8 inç * 3 inç(D * H);10 inç * 4 inç(D * H) Madhësia e sirtarit: 6 inç & 7.6 inç (diametër) Përfshini produktin:...
  • Tenxhere me mermer qeramike
    Modeli qeramik Mermer Mbjellësit e lëngshëm Parametrat e produktit Artikulli: 3 model dhe 4in në modelin e mbjellësve me lëng mermeri: AN 0014-AN 0016 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 4.3 inç *4 inç(D * H)/3.2 inç * 3 inç(D * H) Përfshini produktin: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: prag dritareje,Salla e ndenjes,dhomë gjumi,kopsht,ballkon,Këshillë zyre: Bimët nuk përfshihen
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI