Tenxhere me lule me shumicë dhe mbjellëse
 • shtëpi
 • Stili i efektit të glazures
Stili i efektit të glazures
 • 4 Vendosja e Pots Succulent me Xham shumëngjyrësh
  Mbjellësit Pets Retro Qeramike Bimë Parametrat e Produktit Artikulli: 4 inç Modeli i Saksave të Lëmuara me Xham: AN 0027 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 4.37 inç * 2.75 inç(Diametri * High) Përfshini produktin: Mbjellës qeramike dhe aplikim i spinës: shtëpi,hotel,kompani,Keshille e kopshtit: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit Dizajn unik:Tenxheret me lule kanë cilësi unike
 • Tenxhere me lule shtëpie të mesme qeramike
  Parametrat e Produktit të Luleve të Brendshme Qeramike të Mesme Artikulli: Modeli i tenxhereve me lule të mbyllura qeramike: AN 001-AN 007 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: I madh: 4.9 në* 6.7 në; Mesatare: 3.8në X 5.2 në; I vogël:3 në X 4 në;(D * H) Përfshini produktin: Tenxhere qeramike dhe disk: prag dritareje, Salla e ndenjes,...
 • Mbjellëse qeramike Glaze
  Parametrat e personalizimit të ngjyrës dhe formës së mbështetjes Artikulli i produktit: Modeli i mbjellësit me lustër qeramike: AN 0061 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 5.7 inç * 5,6 inç(D * H) Përfshini produktin: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: zyrë,shtëpia,kuzhine,për pragun e dritares,dhomen e ndenjes,tavolina e ngrenies,kuzhine,dhoma gjumi,tryezë apo kopsht zyre. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit
 • Mbjellës qeramike me lëng të rrumbullakët
  Parametrat e personalizimit të ngjyrës dhe formës së mbështetjes Artikulli i produktit: Mbjellësi qeramik me lëng i rrumbullakët i vazove: AN 0062 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 8.0inç * 3,5 inç(D * H) Përfshini produktin: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: zyrë,shtëpia,kuzhine,për pragun e dritares,dhomen e ndenjes,tavolina e ngrenies,kuzhine,dhoma gjumi,tryezë apo kopsht zyre. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Produkti
 • Mbjellësi i madh me lëng i rrumbullakët në tenxhere me kaktus
  Mbjellës i madh Succulent Round Cactus Pot Parametrat e Produktit Artikulli Larg Succulent Soundculent Round Cactus Pot Modeli AN 0020 Mbjellësi i Çimentos për Materialin e Mbjellësit Madhësia 9 * 9 inç (D * H) Produkti përfshijnë tryezat e aplikimit për mbjellës,Sills dritare,ballkon,kuzhina,banjat,kopsht,dhoma gjumi,hotel dhe zyra. Këshillë Bimët nuk përfshihen Detajet e Produktit Madhësia e mbjellësit:9inç * 4 inç(D * H),është e thellë dhe e zgjuar ...
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI