Geometric Indoor Plant Pot
Stili gjeometrik
 • Furnizuesi i vazove gjeometrike
  Poçet e bimëve gjeometrike Furnizuesi Parametrat e Produktit Artikulli: Modeli i furnizuesit të vazove gjeometrike: AN 0064 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 4.7*4.7inç Produkt Përfshini: Zbatimi i mbjellësit qeramik: shtëpi,hotel,kopsht,Parkoj,Çerdhe bimësh,kompani,e kështu me radhë. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit Dizajn unik:Tenxhere me lule ka një model unik,...
 • Tenxhere me bimë gjeometrike e Mbjellësit Qeramike
  Parametrat e Produktit Potenciale Gjeometrike Mbjellëse Qeramike Artikulli: Modeli i tenxhereve bimore gjeometrike të mbjellësit qeramik: AN 0063 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 5.4*5.2inç Produkt Përfshini: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: shtëpi,hotel,kopsht,Parkoj,Çerdhe bimësh,Kompania dhe kështu me radhë Këshillë: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit Unik
 • Mbjellësit Gjeometrikë Tenxhere me Bimë Qeramike
  Mbjellëse Gjeometrike Tenxhere me bimë qeramike Parametrat e produktit Artikulli: 5.5 Mbjellës gjeometrikë inç model Modeli i enëve qeramike të bimëve: AN 0028 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 5.5 inç * 4,3 inç (Diametri * High) Tabaka me bambu: 4.7 inç(diametër) Përfshini produktin: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: prag dritareje, Salla e ndenjes, dhomë gjumi, kopsht, ballkon, zyrë…
 • 6në Mbjellëse Gjeometrike Tenxhere me Lule Qeramike
  6në Mbjellësit Gjeometrikë Qeramike Lule Lule Parametrat e Produktit Artikulli: 6në Modeli i tenxhereve me lule qeramike të mbjellësve gjeometrikë: AN 0032 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 6.0*5.0 inç (D * H) Përfshini produktin: Mbjellës dhe tabaka bambu Zbatimi: Tavolina pune,Sills dritare,ballkon,kuzhina,banjat,kopsht,dhoma gjumi,hotel dhe zyra. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit Madhësia e mbjellësit:6.0në * 5.0in(D&H), kështu që…
 • Tenxhere me bimë qeramike të brendshme Mbjellëse gjeometrike
  Tenxhere për bimë qeramike Mbjellëse Mbjellëse gjeometrike Parametrat e produktit Artikulli: Tenxhere me bimë qeramike Brendshme Modeli i Mbjellësve Gjeometrikë: AN 0033 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Planerit qeramik: 6inç * 6 inç(D * H)/4.72inç * 4,72 inç Përfshinë Produktin: Mbjellës qeramike dhe aplikim i spinës: Sills dritare,tavolina pune,kuzhina,banjat,zyra dhe dhoma gjumi. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit Madhësia e mbjellësit:mbjellës i madh 6 * 6 inç(D&H),mbjellës i vogël 4.72 *…
 • Mbjellësit e lëngshëm të çimentos, vazo gjeometrike me lule
  Mbjellësit e lëngshëm të çimentos Parametrat e produktit Lule lulesh gjeometrike Artikulli: Modeli gjeometrik i tenxhereve me lule Mbjellësit e lëngshëm të çimentos: AN 0030-AN 0031 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Mbjellësit të Çimentos: AN 0030:4.6*4.3inç(D * H),AN 0031:4.2*3.3inç(D * H) Përfshini Produktin: Zbatimi i mbjellësit: Tavolina pune,Sills dritare,ballkon,kuzhina,banjat,kopsht,dhoma gjumi,hotel dhe zyra. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit Madhësia e mbjellësit:AN 0030:4.6*4.3inç(D * H),AN
 • Glazed Geometric Planter
  Glazed Geometric Planter Product Parameters Item: Glazed Geometric Planter Model: AN 0028(6-13) Planter Material: Madhësia e Planerit qeramik: 5.5*5.5inç Produkt Përfshini: Planifikim qeramike dhe tabaka bambuje: zyrë,shtëpia,kuzhine,për pragun e dritares,dhomen e ndenjes,tavolina e ngrenies,kuzhine,dhoma gjumi,tryezë apo kopsht zyre. Këshillë: Bimët nuk përfshihen Detaji i Produktit Dizajn unik:The ceramic planter uses…
 • Cement Flower Pots Geometric Planter
  Cement Flower Pots Geometric Planter Product Parameters Item: 7in cement flower pots geometric planter Model: AN 0029 Materiali i mbjellësit: Madhësia e Mbjellësit të Çimentos: 7.1*4.1 Inch(D * H) Përfshini produktin: Flower pot Application: Tavolina pune,Sills dritare,ballkon,kuzhina,banjat,kopsht,bedrooms and offices. Këshillë: Plants are not included Product Detail Cactus pot size:7.1 DX 4.1 H (D * H)...
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI