për
about_gai1

Për kompaninë

Ancooly është një fokus i kompanisë në hartimin dhe prodhimin e mbjellësve,e cila është e angazhuar të sigurojë klientët me produkte dhe shërbime konkurruese.

*12 Vite përvojë në prodhimin e qeramikës:
Mastering një shumëllojshmëri të teknologjisë artizanale të derdhur: që përsëritet, Shtypje e lartë, grouting, etj. Combining the industry's advanced spray painting, gdhendje, ndryshimi i furrës dhe teknologjive të tjera. Ndani produkte të reja konkurruese çdo muaj.

*8000 Punëtori për metër katror
Mbështet formimin, riparimin,qitje, inspektim cilësor, deponimin dhe proceset e tjera.

*26 Linjat e prodhimit
Përputhen me kërkesa të ndryshme formimi dhe kërkesa për trajtim sipërfaqësor në të njëjtën kohë.

Fabrika jonë

Produkti ynë

Produktet tona të dizajnuara dhe të prodhuara janë të lidhura kryesisht në fushat vijuese:
* material: çimento, qeramike, terrakote
* stil: Stili retro, Stili i mermerit, Stili i pikturuar me dorë,Stil nordik,Stili i efektit lustër

Aplikimi i produkteve

shtëpie, i jashtëm, prag dritareje, mur , Desktop, kat,banjë
kopsht, hotel, kompani, familje

about_application

Pjesa e Tregut

Deri në 2019, Produktet e Ancooly janë shitur në shumë rajone në botë, 56% prej të cilave u shitën në Amerikën e Veriut, 18% në Evropë, 10% në Australi dhe 16% në rajone të tjera.

Në të ardhmen e afërt, ne jemi duke kërkuar për një partner biznesi nga e gjithë bota.

market

Shërbimi ynë

Shërbime të shpejtë të përgjigjes

OEM / Shërbime ODM

Shërbime të deponimit lokal

Mënyra e dorëzimit me porosi për shitësin në internet

HULUMTIMI TANI